Klinik Qistina menyediakan Tabung Khas untuk membantu anak-anak Yatim/Susah di Rumah Kasih Harmoni , Paya Jaras. Anda boleh memberi sumbangan samada tunai, barangan, makanan, pakaian dan sebagainya ke Tabung Khas  tersebut yang disediakan di Klinik Qistina yang akan disalurkan ke Rumah Kasih Harmoni tersebut.

Rumah Kasih Harmoni

Ditubuhkan : 02/01/008
Lesen : 801397-H
Pengetua : En.Jamaludin Wahab
Bilangan Penghuni : 38 orang (Lelaki 25, perempuan 13)
Umur : Dari 5 ke 13 tahun.

1)     48 orang kanak-kanak dari Tadika Krista Bandar Putra Permai telah membuat "Study Tour" di Klinik Qistina dan pemberian ubat cacing percuma pasa 10 Disember 2008.

2) 28 orang staf NAHRIM telah menjalani pemeriksaan kesihatan fizikal percuma di Klinik Qistina pada 22/02/09.

3) Seramai 190 penyertaan di terima semasa Kempen Pemeriksaan Tulang yang telah dianjurkan oleh Klinik Qistina pada 14 Februari 2009. Atas permintaan ramai yang tidak dapat menyertai kempen ini disebabkan tempat yang terhad, Klinik Qistina akan menganjurkan sekali lagi kempen berkenaan di masa akan datang. Sila ikuti perkembangan mengenai tarikh kempen yang akan datang.

4) Pemeriksaan Percuma Penyakit Kulit anjuran Klinik Qistina telah dijalankan pada 20 Januari 2009 yang disertai hanpir 35 orang.

5) Pemeriksaan Payudara Percuma bagi pencegahan kanser payudara telah dsertai 40 orang wanita anjuran Klinik Qistina pada 20 - 30 Mac 2009.

6) Seramai 83 orang telah menyertai kempen Pemeriksaan Tulang Percuma pada 18hb.Julai 2009.

7) Seramai 76 orang telah menyertai Kempen Pemeriksaan Buah Pinggang Percuma pada 2hb.Mei 2009.
 
8) Seramai 92 orang telah menyertai Kempen Pemeriksaan & Analisis Penyakit Kulit Percuma pada 15hb.Mac 2010.

9) Seramai 109 orang telah menyertai Kempen Pemeriksaan Kesihatan Buah Pinggang Percuma pada 17hb.April 2010.En. Amren Irfan  Eusoff, 42, Batang Kali.
Saya sangat malu untuk berkongsi masalah kesihatan kelakian saya setelah mengalami kemalangan jalanraya sebelum ini. Dengan kemudahan khidmat konsultansi online Klinik Qistina ini, saya menerima khidmat nasihat yang sangat berguna dan pengambilan ubat-ubat yang disyorkan sangat membahagiakan hubungan kelamin saya semula. Walaupun saya tidak mampu membeli pil viagra dan seumpamanya, khidmat konsultansi online telah mencadangkan beberapa alternatif ubat yang jauh lebih murah dengan kesannya amat membanggakan isteri saya

. Syed Adam Suffi, 41, Penang
Saya baru menyambut ulangtahun perkahwinan saya yang ke 10 dan telah dikurniakan 3 anak. Tiada hujan ataupun ribut, saya telah terjatuh cinta sekali lagi dengan wanita lain. Saya sangat khuatir isteri saya mengetahuinya dan khuatir rumah tangga saya akan punah. Tapi, untuk melupakan wanita baru tersebut adalah amat sukar. Dengan bantuan khidmat konsultansi online Klinik Qistina, saya telah diberi nasihat dan tunjuk ajar yang sangat berguna. Saya terpaksa berterus terang dgn isteri saya, akhirnya isteri saya merelakan untuk bermadu...dari hidup terus bergelumang dosa, berpoligami adalah pilihan saya. Terima Kasih Nur Dahlia dan Maisara kerana menerima Abang seadanya....


 
Klinik Qistina telah membuka Unit baru iaitu Unit Kesihatan Pekerjaan @ Klinik Qistina. Doktor Kesihatan Pekerjaan kami yang telah diiktiraf oleh NIOSH mampu membantu anda di dalam memberikan perkhidmatan rawatan penyakit yang berpunca dari tempat kerja seperti kecederaan ditempat kerja, pencemaran, kemalangan, kesihatan mental, kaunseling, lawatperiksa kemalangan dan seumpamanya. Selain itu, Klinik Qistina juga menganjurkan kursus-kursus berkaitan dengan Kesihatan Pekerjaan dan seumpamanya samada di organisasi masing-masing atau sebagainya. Sila hubungi Klinik Qistina untuk keterangan lanjut mengenai Kursus/Latihan/Seminar yang akan dianjurkan. Sila layari sub menu Laman Utama/Main Page untuk mengetahui mengenai Kursus-kursus/Harga yang dianjurkan oleh Klinik Qistina.

Sheikh Rahimi Sheikh Dahlan , Cyberjaya, "Doktor, saya sangat terkejut dgn hasil Fractional CO2 Laser...hanya dgn sekali rawatan...masalah parut jerawat saya telahpun hilang. Saya telah menanggung kesan parut jerawat tersebut hampir 21 tahun..bermacam produk kecantikan dan rawatan kecantikan di salon telah saya cuba tetapi tiada kesan yg ketara...thanks again."

Suzanne Averin, 34,Sandakan, Sabah, Terima Kasih kpd Klinik Qistina yang banyak memberi nasihat kpd saya yang telah mengalami keguguran 2 kali akibat pendarahan kecil. Nasihat percuma menerusi online ini telah menyelamatkan kandungan saya yg kini berusia 8 bulan. Selain itu, panduan memilih jenis ubat yg bersesuaian sangat membantu saya menjaga kandungan saya agar bayi yg saya kandung selamat hingga dilahirkan. Bagi memastikan bayi kandungan saya mempunyai minda yang pintar, Klinik Qistina telah menyarankan beberapa jenis pil yang perlu saya ambil disamping menyarankan aktiviti yang bersesuaian ketika saya hamil.

Cik Aida, 28, Melaka. Saya hampir membunuh kandungan saya kerana terlalu buntu apabila tunang saya tidak mahu menerima bayi yg saya kandungkan ini. Saya terlalu malu untuk pergi ke pejabat dan malu pada kawan kawan dan keluarga apabila kandungan semakin besar dan perubahaan badan saya agak ketara. Dengan menggunakan khidmat konsultansi online, saya bersemangat untuk meneruskan kandungan ini. Saya gagahi untuk mengambil cuti selama setahun dan menghilangkan diri dari keluarga dan teman-teman sehingga bayi saya selamat dilahirkan. Hati saya seperti dihiris-hiris apabila Hisham, tunang saya memutuskan tali pertunangan. Kalau tidak kerana konsultansi online Klinik Qistina ini, bukan sahaja bayi, mungkin saya sendiri telah tidak berada di bumi ini. Untuk Hisham, Aida akan pikul beban ini dan  tergamak Hisham buat Aida begini....semoga Allah mengadili kamu Hisham...


 

En. Aaron  Ehsan, 39, Qatar
Walaupun jarak saya dan keluarga terlalu jauh dengan Malaysia, saya masih mendapat khidmat konsulatnsi perubatan secara online dari Klinik Qsitina dengan percuma. Ubat-ubat di Qatar ini yang adakalanya mengelirukan dapat saya leraikan dgn menggunakan Khidmat konsultansi online ini. Keadaan cuaca yang agak extreme juga menyebabkan anak-anak saya sering mengalami alahan pada kulit. Terima Kasih atas usaha yang baik ini untuk membantu rakyat sejagat.BERHATI HATI MENGGUNAKAN UBAT KUAT

Ketua Penolong Pengarah Framasi (Kuat Kuasa) Kementerian Kesihatan, Mazlan Ismail berkata, bahan itu adalah sebahagian dari produk tidak berdaftar bernilai RM29 juta yg dirampas di seluruh negara tahun lalu. Ia mengandungi bahan kimia peransang seks seperti Sildenafil, Analog Sildenafil, Aminotadafil, manakala Evo Green Mix for Healthy & Vitality mengandungi Subutramine dan analog slidenafil.

Bahan kimia tersebut sangat bahaya terutama kepada orang ramai yg mempunyai masalah darah tinggi, sakit jantung dan kendungan lemak tinggi dalam badan. Pihak kementerian juga mengesan taktik syarikat pengeluar bahan perangsang seks ini yang menghasilkan produk dalam bentuk gula-gula. ini termasuk Power 1 walnut, Mantalk Candy dan Hotton Candy yang tidak berdaftar dan mengandungi Aminotadafil

Sumber : Berita Harian, 09/03/09, ms 16 - Nasional